maandag 29 februari 2016

today's outfit

Vandaag vloog ik naar Marokko toe, een vlucht van 4 uur. Als je vliegt wil je natuurlijk de meest comfy outfit die er bestaat. Daarom heb ik voor jullie nu een ootd van mijn reisoutfitje! p.s. de foto's zijn gemaakt door mn pa dusss ze zijn niet altijd even scherp!
                                 Vest: Primark
                                 Broek: Bershka
                                 Shirt: Vero Moda
                                 Schoenen: Nike


Ik vind een vest zelf het fijnst tijdens het vliegen. In het vliegtuig merk je vaak dat het óf te warm is óf echt veels te koud. Ook vind ik dit bordeaux rode vest meega leuk bij mijn witte top staan. Je kan het op de foto's niet helemaal zien, maar aan de onder kant zitten van die gazen details.

Ik hoop dat jullie deze outfit leuk vonden. Ik ga de komende dagen nog lekker genieten van dit heeeeerlijke weer hier!

Lots of love,

Cynthia

4 opmerkingen: