vrijdag 4 maart 2016

My life in pictures - #1 MAROKKO

Zo nu en dan heb je van die weken die je oh zo graag wilt delen met de mensen om je heen. Afgelopen week was zo'n week en omdat ik echt onwijs veel foto's heb gemaakt leek het me leuk om een berichtje erover te schrijven. Maak daarom kennis met mijn nieuwe serie My life in pictures. Ik zal om de zoveel tijd eens iets plaatsen met foto's van mijn leven. Niet elke week zoals andere bloggers doen maar bijvoorbeeld om de twee maanden, zo'n belangrijk leven heb ik nou ook weer niet hahaha!Anyways, zoals de meesten van jullie al wel weten was ik in Marokko afgelopen week.

Zo zien de theepotten in Marokko eruit. Dat blaadje wat je eruit ziet hangen is munt, met echte blaadjes munt is de thee zoo ontzettend lekker! We zijn in de majorelle tuin van Yves Saint Laurent geweest. Dit is een enorme tuin met vooral veel kleuren, ook zijn er veel tropische planten en bloemen te vinden. 

Die avond hebben we gegeten op de markt waar ze ontzettend veel kraampjes hebben staan waar je kan eten. Overal hebben ze veel eten met kruiden en vooral bijzondere gerechten. Hier zie je zo'n tafel met al het eten, zo ontzettend leuk!! Btw, ik at garnalen hier en als je goed kijkt zie je ze ook liggen. 

De volgende ochtend zijn we naar de Menara geweest. Dit is een soort park en in het midden van dat park is een klein watertje met een huisje, zoals je ziet op de foto. 


Ja, hier zit ik op een kameel. Doodeng. Wat je ook wel aan mijn gezicht ziet denk ik hahaha! :)

Zo, dit waren een paar fotootjes van mijn vakantie. Ik hoop dat jullie dit een leuk berichtje hebben gevonden. 

Ben jij in de voorjaarsvakantie weg geweest?

Love,

Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten