vrijdag 26 februari 2016

wat ik meeneem op vakantie

Aangezien ook ik ein-de-lijk vakantie heb, heb ik voor vandaag een artikel voor jullie van wat ik allemaal mee neem. Ik neem zelf vaak veels te veel mee op vakantie en hierom ben ik al best vroeg begonnen met inpakken. Ik ga 4 dagen naar Marokko. Niet lang dat geef ik ook toe, maar genoeg om even lekker bruin te worden. Het grote probleem is alleen dat ik al (!) mijn spullen in mn handbagage moet stoppen. Maar hey, challenge accepted, neem ik in ieder geval niet te veel mee! :)


Tas
Omdat ik dus alleen maar handbagage mee mag, neem ik mijn zwarte eastpak mee. Deze zit lekker op mijn rug en is van zichzelf ook niet heel zwaar. Een perfecte reistas dus! 


Kleding
In Marokko is het op dit moment ongeveer 24 graden, korte broeken mee dus. Jammer genoeg is het ook nog een dag minder warm en lange broeken zijn natuurlijk ook voor in de avond het best. Ik neem één lange broek en twee korte broeken mee. Ook neem ik 4 shirts mee en een vest. Ik neem één paar oude schoenen mee, zodat als ik nieuwe schoenen koop deze onderin mijn tas kunnen worden gepropt. En natuurlijk niet te vergeten, mijn bikini! Ik heb een bikini met tijgers erop van de Pimkie.


Make-up
Op vakantie draag ik bijna geen make-up. Het enige wat ik deze keer meeneem is mijn BB-cream zodat m'n huid er toch verzorgd uit ziet. Ook nog creamgel van de HEMA zodat mn huid niet te droog wordt. Voor de rest neem ik nog mijn shampoo en conditioner van de Body Shop mee. Dit zijn kleine flesjes dus dat kan je makkelijk meenemen. De shampoo en conditioner horen eigenlijk bij een set met nog hair butter, maar deze hou ik thuis. Ook kunnen mijn parfum en lip butter niet missen. 

BB-cream: miss sporty morning baby! (002 beach radiance) 
Shampoo & Coniditoner: the body shop, rainforest collectie
Parfum: life by Esprit
Creamgel: HEMA
Lip butter: Nivea


Accessoires: 
Ik neem mijn spiegelreflexcamera, GoPro en natuurlijk mijn telefoon mee. Niet te vergeten mijn zonnebril en nog wat haar-elastiekjes. 

Dit was dan mijn allereerste blogpost. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en de komende tijd kunnen jullie nog wat posts verwachten van mijn vakantie! 

Ohja by the way, luister nog even deze live versie van Justin Bieber's Love Yourself & Sorry

Zijn er spullen die jij altijd vergeet mee te nemen op vakantie? 

Liefs,
Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten